Werkwijze

U huurt een kantoor- of bedrijfspand dat niet meer aan uw wensen voldoet? Uw bedrijf is het huidige pand ontgroeit of u heeft een ruimteoverschot waar u wel huur voor betaald. De bereikbaarheid en de ligging laten te wensen over en het aantal parkeerplaatsen is niet toereikend. Uw huidige pand is sterk verouderd en past niet bij het imago van uw onderneming. Of het binnenklimaat is slecht, wat een negatieve uitwerking heeft op de arbeidsproductiviteit en het ziekteverzuim van uw personeel. Dit kunnen allemaal redenen zijn die u aanzetten, op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen. 

Wanneer u de beslissing genomen heeft om op zoek te gaan naar een nieuw pand is de stap naar de makelaar snel gemaakt. “Er moet immers toch een bestaand pand te vinden zijn dat redelijk aan mijn wensen voldoet? Met wat kleine aanpassingen kunnen wij weer 10 jaar vooruit.” Een betere optie is het pand met al uw wensen zelf verwezenlijken. Hiervoor ontbreekt echter vaak de benodigde tijd, kennis en de financiële middelen om het traject tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ontwikkelingsrisico een onzekere factor voor uw bedrijf in deze rumoerige tijd. 

Wij hebben in dit geval de ideale oplossing voor u. U huurt een nieuw kantoor- of bedrijfspand wat geheel aan uw eigen wensen voldoet. U heeft volledige inspraak bij het opstellen van het functionele programma van eisen, het samenstellen van de ruimtebehoefte en bij het kiezen van de juiste locatie, echter zonder verantwoordelijk te zijn voor de risico’s, de financiering en de uitvoering. 

Schröder Vastgoed is de ontwikkelaar én belegger van uw nieuwe huisvesting en staat daardoor garant voor een uitstekende locatie en een kwalitatief goed en duurzaam gebouw. Wij vertalen uw wensen naar een gebouw op maat wat kwalitatief gezien, zijn tijd ver vooruit zal zijn maar qua huurprijs meer dan concurrerend is in vergelijking met nieuwbouwprojecten van een traditionele ontwikkelaar. 

Uw gebouw wordt standaard voorzien van duurzame oplossingen waaronder warmtepomptechniek. Deze techniek maakt het  mogelijk alle kantoren gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar te koelen en te verwarmen. Ieder kantoor is individueel regelbaar. Deze mate van comfort verhoogt de arbeidsproductiviteit terwijl het ziekteverzuim daalt. Daarnaast zal de gasaansluiting achterwege blijven en de benodigde stroom ‘groen’ worden ingekocht. Hiermee is uw nieuwe pand klimaatneutraal en klaar voor de toekomst. Deze voorzieningen leveren een besparing op van maar liefst 60% op de traditionele energiekosten 

Schröder Vastgoed is de ontwikkelaar en belegger van uw nieuwe huisvesting. Na correcte uitvoering en tijdige oplevering wordt uw gebouw bij ons in de vastgoedportefeuille geplaatst. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud en beheer, de kwaliteit van uw huisvesting is immers medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de vastgoedportefeuille!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze werkwijze

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met Schröder Vastgoed opnemen via ons telefoonnummer
0546-581414
Neem contact op Stel een vraag